Lelucah,Lelablue,LelaManja,lalalala

Welcome To My Porno Site's

Khamis, 14 Januari 2010

2 sekali la pulak!

Plzzz help me guy's.. gua ade masalah besar.. lagi besar dari isu palestine dan israel tu.. gua dalam dilema siot.. gua tataw nak story kat lu org macam mane.. tapi gua nak mintak pendapat lu org yang bijak pandai ni..
1) gua single lagi.. dan selalunya org single ni byk kelebihan tol x? ape kelebihan tu? gua bebas.. "BEBAS" tu penting bg gua.. kalo gua nak kuar ngn skandal pun gua layan je.. bini org, nenek org, janda pun gua layan kuar datink.. gua x memilih..
2) gua ade kenal 2 org pompuan yg agak cute.. masalah sekarang 2-2 pompuan ni ajak gua kapel.. mati r gua.. gua ade satu hati je dow.. gua tataw nak belah camne? lu org agak2 ade pisau khas tak? sial la.. gua tengah serabut serabai pikir camne nak tolak 2-2 sekali ni.. gua x sampai ati siot.. gua xde perasaan pun nak kapel2 lagi.. gua mau enjoy je.. single.. umur muda lagi.. gua baru 24..
3) gua baru nak berlajar cinta2 balik.. tu pasal name gua pun chenta kan? tapi gua takot sejarah lame gua berulang blk.. setiap kali gua nak kapel mesti kisah bangsat tu dtg tetibe dalam pale otak gua.. otometik projek gua terbantut.. celaka!
gua nak minx pendapat lu org ni.. ape cara terbaik tuk gua elakkakn diri dari terjebak cinta 3 segi ni? dan gua juga xnak lagi cinta2 ni.. ngarut sial.. gua bukan ego.. selagi impian gua x tercapai gua mmg xnk kapel2.. bazir duit gaji gua je.. hahahaha
P/s : gua bg date line kat diri gua dulu...

22 ulasan:

  1. hye..
    klo rse xsedia ag nk brchenta..
    baik xyah...
    terang lek lok kt dats gulz.. msti boleh pham..
    klo terima sb kecian pon nk wtpe kn??
    wt seksa jiwa raga jer.. hehe
    ops! menyebok plak kt cnie... hehe
    salam kunjungan.. (^^,)

    BalasPadam
  2. lu jgn kapel if x bersedia.bape kali dah gua ckp..lu ckp cmtuh kat awek cute 2 org tuh..

    kalau lu ckp cmtuh pon diorg x paham..maknenye dah failed lah part kat situ sebab x memahami..haha...

    life goes on..chill...

    aku single gak.jom kapel?boleh jadik cinta 4 segi..5,6,7,...baru gempak kan?
    take care.

    BalasPadam
  3. ko pass sorg kt aku ..abes cita

    BalasPadam
  4. to aien : owh.. thanks kat lu sbb sudi singgah.. gua bukan takat x sedia je nak berchenta ni.. tapi gua mmg xnk berchenta lagi pun.. gua nak lepak2 dulu.. nak hibur2kan hati gua sorng2.. layan feeling.. hahah.. tq taw

    to lumut : hahah.. masalahnye gua da bg hint berjuta2 kali kot kat dorng.. gleer weh.. gua yg pening macam gabam.. hahah.. gua mmg xnk pun.. bukan x lawa.. tapi hati gua mmg xnk pompuan lagi.. hahaha

    to shazruls : salam bro.. tq r sudi lepak cni.. ko nak ke awek 2 org tu? gua bg lu 2-2 skali r.. gua x larat lah dow..

    BalasPadam
  5. hahah 1st ko kene paham ape tuh konsep cinta???

    ko g perpustakaan negara ko cari buku mari bercinta jilid 100....

    kat dlm tuh die ade ajar ko cara2 basuh baju n cara2 lipat kain...

    dh katam baru ko pilih mane satu awek yg sesuai utk ko..phm diri ko...bole trima ko seadanye....

    bole senang susah ngn ko....ko jgn tgk luaran je bro...tu je advice aku

    BalasPadam
  6. to haris : hahah.. bgus la plak cadangan lu.. nnt gua pegi carik lah.. tapi skunk xyah g national lib pun xpe.. dalam majalah maskuli, remaja pun ade.. hahaha

    tapi tu sume gua xnk pkai.. sbb gua mmg xnak 2-2 gurl tu pun.. leceh r bhai.. pompuan ni leceh bg gua.. hahaha

    BalasPadam
  7. spesis apa diaorg turr smpi lu tak larat layan...

    BalasPadam
  8. pompuan memang leceh..
    baik berjimba lagi best....
    hehe

    BalasPadam
  9. hak ela.. jom join lonely renjer. habis cerita.

    esok2, kawen trus. xyah kapel2 ni.

    BalasPadam
  10. to shazruls : gua tataw nak cakap macam mane.. lu try la de 2 awek.. penat siol.. gua nak tdow pun cam wat keje overtime.. cilaka.. terpakse off hp.. hhaah..

    to lumut ; yeahhhhhaaaaaaaaaaa... btol pun cakap lu.. gaji gua biar gua abeskan sorng2 je puas ati.. hhahaha

    BalasPadam
  11. to orang lidi : tu kelab lu ke bro lidi? kene bayar x? hahaha

    BalasPadam
  12. bayarla dengan seikhlas hati.

    weh, teringat plak kat lagu 'ukays'.. di sana menanti disini menunggu.

    wa rasa elok untuk lu lagu tu.

    BalasPadam
  13. beng ko mmg pro laa beng...klu kite tag team kompem menang nye teka-teki peringkat kebangsaan zon tengah...wakakka

    BalasPadam
  14. hahahaha lidi .. kumain lagu ukays pulak


    >>_____<<


    belasah jer ...
    lu jgn bagi hint kalau diorg x paham
    lu cakap DIRECT >> wa x sedia ...
    abis citer ... x serabut ..
    x yah cintan2 arrr, suh mak abah carikan
    aku tunggu abah aku jer carikkan tuk aku
    SUPRISE sikit .. aku ske suprise2 ni

    mbwahahahhahaha


    >>____<<

    BalasPadam
  15. ahh lu.. da dapat awek ego plak.. x reti bersyukur btol.. lu kene pikir baik2 dow.. ni hal mase depan lu.. hahaha

    BalasPadam
  16. bagi dorang bace blog ni ah.
    sepam kena atas muka.
    haha

    BalasPadam
  17. ehem ehem!
    meh nak komen sini plak lps komen kat blog abg shazruls..
    oo, nk gosip2 ek?

    meh kapel dgn sy!
    hahahahahaha

    BalasPadam
  18. apa hal plak....
    kalow lu nak blasah jew 2-2 kan senang
    kalow lu tanak pasing gua 2-2 senang citer

    BalasPadam
  19. enulwanie ajak lu kapel tuh..
    xnak???

    jgn lepaskan..lu hot tgk rmai crik..
    haha...
    baek wa lari dlu.lalala

    BalasPadam
  20. sound tepat jek laa..
    ape nk tggu lg plak..??

    isk..

    lg 1..kalau tak sedia, jgn nk melibatkan diri dalam arena chenta neh.. mensusahkan diri jek kang..

    BalasPadam
  21. jadah wa dengki? wa kalo petik 10 yg blah.. haahha... blah la lu.. weh wa wat gath lagi.. jom..

    BalasPadam